Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Megan Fox er Nitara i Mortal Kombat 1

Hun blir med John Cena og J.K. Simmons.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Netherrealm Studios har bekreftet at mange kjære figurer kommer tilbake i Mortal Kombat 1. Noen av dem har vært med i alle nummererte utgaver, men den kommende rebooten bringer tilbake en fighter som mange nok ikke har hørt om. Du har imidlertid helt sikkert hørt om personen som gir stemme til henne.

Kveldens gameplay-trailer avslører ikke bare at Nitara er tilbake som spillbar figur i Mortal Kombat 1. Det største fokuset er faktisk at Megan Fox gir stemme til vampyren som først dukket opp i Mortal Kombat: Deception.

Hun er, som vi allerede visste, ikke den eneste Hollywood-stjernen i Mortal Kombat 1 heller, for J.K. Simmons skal være stemmen til Omni-Man og John Cena tar selvsagt rollen som Peacemaker når de kommer som DLC-karakterer etter lanseringen.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content