Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Mer Left 4 Dead 2 i sommer

Cold Stream-utvidelsen klar 24. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Valve er beryktet for deres gode forhold til fansen (selv om de lar dem vente endel) og en rekke av spillene deres har mottatt drøssevis av oppdateringer og andre godbiter selv flere år etter lansering.

Ett av disse spillene er det ypperlige zombie-spillet Left 4 Dead 2, som ble sluppet tilbake i 2009. I dag annonserte nemlig Valve at den kommende Cold Stream-utvidelsen vil se dagnes lys både på Xbox 360, PC og Mac den 24. juli.

Samtidig kunne de bekrefte en etterspurt funksjon som skal introduseres samtidig med utvidelsen:

- Alle mutasjonene vil fra nå av være tilgjengelige hele tiden. Spillerne vil kunne velge etter eget ønske, enten de foretrekker Taannkk!, Gib Fest eller en brukerskapt mutasjon som Confogl, skriver Valve.

Kilde: Left 4 Dead-bloggen.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content