Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Mercy er den mest populære Overwatch-helten

Proffene sverger til Mercy, hun er den eneste som blir brukt 95% av tiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch-siden Overbuff har avslørt noen store nyheter rundt spillvanene til profesjonelle Overwatch-spillere. Nemlig at Lúcio ikke er den mest brukte helten lenger!

Det er nå Mercy som troner på toppen med over 95% brukstid, fulgt av D.Va og Zenyatta i skiktet under (over 80%). Men hvor har det blitt av Lúcio? Han har sklidd helt ned til 13% sammen med Widowmaker, Ana, Reinhardt, Zarya, Pharah og Orisa.

Det er flere grunner til denne omveltningen, men hovedgrunnen er at evnene til Lúcio har blitt sterkt begrenset når det gjelder rekkevidde, og at Mercy fikk en komplett overhaling tidligere i år.

Fortjener Mercy førsteplassen?

Overwatch

Takk til Dot Esports.

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content