Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Metal Gear er tre ganger mer populært på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I likhet med de fleste andre har Konami nå gjort rede for selskapets siste kvartal, og blant de interessante opplysningene som har blitt lagt frem ser vi blant annet at Metal Gear Solid V: Ground Zeroes solgte tre ganger så mye til Playstation 4 som til Xbox One.

Games Industry skriver at Playstation 4-versjonen utgjorde 8 prosent av Konamis omsetning siste regnskapsår, mens den til Xbox One utgjorde 3 prosent. Det er altså liten tvil om hvilket format som er det foretrukne når det kommer til en serie som Metal Gear.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

1
Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content