Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid HD Collection

Metal Gear Solid 2 HD og 3 HD er nå på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metal Gear Survive gjorde ikke akkurat mye for å blidgjøre fansen som reagerte sterkt da Hideo Kojima forlot Konami og den elskede serien, så ryktene om remastere av de klassiske spillene har vært det eneste håpet mange har hengt seg fast i. Nå virker det som om vi fortsatt kan se langt etter noe slikt, men Xbox One-eiere kan i alle fall kose seg med noe som kan betraktes som det nest beste.

Microsoft kan nemlig kunngjøre at både Metal Gear Solid 2: Substance HD og Metal Gear Solid 3: Subsistence HD fra Metal Gear Solid HD Collection nå kan spilles på Xbox One takket være konsollens bakoverkompatibilitet. Dermed får vi altså mulighet til å kose oss i New York og den sovjetiske jungelen.

Metal Gear Solid HD Collection

Relaterte tekster

Metal Gear Solid HD CollectionScore

Metal Gear Solid HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Alexander Lange

Metal Gear Solid HD Collection er blant de beste HD-samlingene man kan skaffe seg. Spillene er fortsatt engasjerende, morsomme og omfattende så det holder...Loading next content