Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Metal Gear Solid-brettspill lanseres senere i år

Og forhåndsbestillingene har allerede startet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Metal Gear Solid Δ: Snake Eater og en samling av den originale trilogien ble kunngjort i går, men dette var ikke den eneste kjærligheten stealth-franchisen fikk.

Som du kanskje husker skulle et Metal Gear Solid-brettspill utgis i 2019, men ble til slutt forsinket og deretter kansellert av IDW i 2020. Skaperen Emerson Matsuuchi ga imidlertid ikke opp, og fortsatte å forbedre spillet og fant en ny utgiver i CMON, og nå er prosjektet tilbake på sporet.

Brettspillet tar sikte på å fange de snikende og taktiske elementene i Metal Gear Solid-serien, og CMON har tidligere gitt ut vellykkede brettspilltilpasninger av andre videospill. så det virker som en god passform. Metal Gear Solid-brettspillet vil inneholde miniatyrer som representerer ikoniske karakterer fra serien, tilpassbare spillalternativer og en solomodus som lar spillerne oppleve spillet alene.

Spillet er satt til å bli utgitt senere i år.

Metal Gear Solid-brettspill lanseres senere i år


Loading next content