Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Fusion

Metroid Fusion inntar Switch Online neste uke

2000-tallsklassikeren, som også fungerer som en prequel til det moderne Metroid Dread, vil være tilgjengelig 9. mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de best mottatte kunngjøringene på forrige Nintendo Direct var tillegget av Game Boy og Game Boy Advance til Nintendo Switch Online-tjenesten. Med et utvalg av håndholdte klassikere gir tjenesten allerede mye glede til nostalgiske spillere, så vel som de som akkurat nå tilnærmer seg den gyldne alderen for spill for første gang.

Nintendo har allerede annonsert at katalogen vil fortsette å legge til titler i de kommende månedene, og i dag har vi lært om den neste tittelen som kommer i GBA-samlingen, og det er ikke en liten en, da det er Metroid Fusion som står for tur.

Basert på seriens enorme popularitet etter den fantastiske Metroid Prime Remastered og Metroid Dread (hvorav Metroid Fusion også er en direkte prequel), vil tittelen som forteller historien om hvordan Samus Aran ble infisert med Metroid DNA av X-Parasite på planeten SR388 være tilgjengelig via Nintendo Switch Online + Expansion Pack 9. mars.

Sjekk ut kunngjøringstraileren nedenfor.

HQ
Metroid Fusion

Relaterte tekster

0
Metroid Fusion side er online

Metroid Fusion side er online

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Nintendo har nettopp annonsert at siden til det kommende Game Boy Advance spillet Metroid Prime er lansert. Som alltid inneholder siden masse opplysninger om spillet, screenshots og hvordan det linkes med Metroid Prime til GameCube.

0
Metroid Fusion – nye screens

Metroid Fusion – nye screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er ikke mer enn et par dager siden, vi kunne fortelle hva den spennende link-up'en mellom Metroid Prime og Metroid Fusion vil inneholde. Nå kjører vi videre på dette, med en håndfull screenshots fra sistnevnte.Loading next content