Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered sammenlignet med originalen

Hvordan måler GameCube-versjonen seg mot remasteren på Nintendo Switch?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi antar at ekstremt få av dere forventet at vi ville bruke denne helgen på å spille en av de største actiontitlene gjennom tidene i en remastret versjon.

Jeg snakker selvfølgelig om Metroid Prime Remastered, som ble annonsert og lansert under Nintendo Direct-sending på onsdag. Så hvor mye har denne versjonen blitt forbedret sammenlignet med originalen? Vel, hvorfor ikke la GameXplain vise deg?

De har gitt ut en sammenligningsvideo der du får se flere sekvenser fra Metroid Prime (Gamecube-originalen) side om side med de samme sekvensene i Metroid Prime Remastered. La oss bare si at det er imponerende. Sjekk det ut selv nedenfor.

Metroid Prime Remastered

Relaterte tekster

0
Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Joakim Sjögren

To tiår har gått siden vi først landet på Tallon IV, men Samus Arans første 3D-eventyr har aldri vært bedre enn det er i dag.Loading next content