Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime-utvikler skuffet over manglende inkludering i remasterens rulletekst

En annen utvikler kaller det en «parodi».

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo lanserte nylig Metroid Prime Remastered, og mens mange har elsket spillet har det støtt på et kontroversielt punkt som har å gjøre med at de opprinnelige utviklerne ikke er spesifikt navngitt i rulleteksten til den nye tittelen.

Det er et enkelt nikk til hvordan Metroid Prime Remastered er basert på arbeidet til det opprinnelige utviklingspersonalet, men det unnlater å navngi de som jobbet med spillet. Mange i spillindustrien har snakket ut mot denne praksisen, inkludert Zoid Kirsch, tidligere Retro Studios-ingeniør, og teknisk sjefingeniør Jack Matthews.


Mens noen remasters og remakes er gode er det viktig å huske at grunnlaget ble opprettet av et dedikert team. Å ikke spesifikt kreditere disse menneskene kan komme ut som støtende, selv om det er et nikk til laget som helhet.

Hva synes du om Metroid Prime Remastered? Sjekk vår anmeldelse her.

Metroid Prime Remastered

Relaterte tekster

0
Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Joakim Sjögren

To tiår har gått siden vi først landet på Tallon IV, men Samus Arans første 3D-eventyr har aldri vært bedre enn det er i dag.Loading next content