Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Michael Phelps: Push the Limit

Michael Phelps: Push the Limit

Fattig og dårlig innhold setter tidenes olympier i et veldig dårlig lys. Vi har testet svømmesimulatoren, og var nære ved å drukne...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Michael Phelps: Push the Limit er stort sett en svømmesimulator, med ingen ringere enn medaljevinner Michael Phelps som forsidegutt. Dette spillet er ment som et treningsspill og svømmesimulator og tar derfor i bruk Kinect-sensoren, og resultatet er heller labert.

Rett før man skal begynne å svømme, blir spilleren oppfordret til å øke stemningen hos publikum ved å løfte armene, før man så inntar startposisjonen og hopper uti vannet. Hvis man øker stemningen nok, vil man få litt ekstra fart ut fra blokka. Det er lite å si om denne funksjonen bortsett fra at det oppleves som svært unødvendig.

Michael Phelps: Push the Limit
Stemningen er ikke på topp fra start, så det er opp til deg å vekke publikum. Jo bedre stemning, jo bedre start får du.

Når man endelig hopper ut i vannet, beveger spilleren på armene for å svømme, og her dukker spillets største irritasjonsmoment opp. Man kan nemlig ikke svømme så fort man vil, man må nemlig finne et perfekt tempo å veie armene i. Dette er vanskelig i seg selv, mest fordi Kinect-sensoren ikke er så flink til å registrere hvor fort du beveger armene. Man kan svømme på flere forskjellige måter, men det er heller trist å tenke på at dette er den eneste formen for variasjon man finner i spillet.

Dette er en annonse:
Michael Phelps: Push the Limit
Mageplask? Nei, bare et helt perfekt stup.

Å svømme oppleves på ingen måte som en spennende opplevelse. Man beveger på armene i en nærmest monoton rytme, og hundremeteren er alt for kort til å la spilleren utforske omgivelsene eller svømmingen, for den sakens skyld.

Michael Phelps: Push the Limit
Butterfly: Stilarten er selvfølgelig med selv om spillet befinner seg på larvestadiet.

Spillet forteller deg nøyaktig hvordan du skal bevege armene, men når man først har funnet tempoet er det på tide å snu. At svømming oppleves som kjedelig i et spill som eksklusivt dreier seg om svømming burde si alt om Michael Phelps: Push the Limit.

Dette er en annonse:
Michael Phelps: Push the Limit
Kontrollert veiving med armene er nøkkelen for å lykkes i crawl. Brus og julegodter hjalp ikke til å holde tempoet nede.

Bortsett fra selve svømmingen er det ingenting å fortelle om fra Michael Phelps: Push the Limit. Grafikken er grei, lyden er enkel å glemme, og spillet er kun gøy de fem første minuttene. Etter det har man sett alt, og Push The Limit føles på ingen måte som et fullblods spill. At Michael Phelps valgte å klistre ansiktet sitt på dette spillet er nærmest en skam.

Michael Phelps: Push the Limit
02 Gamereactor Norge
2 / 10
+
Underholder i minst fem minutter.
-
Ensformig, upresis Kinect, lite innhold.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Michael Phelps: Push the LimitScore

Michael Phelps: Push the Limit

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Fattig og dårlig innhold setter tidenes olympier i et veldig dårlig lys. Vi har testet svømmesimulatoren, og var nære ved å drukne...Loading next content