Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft annonserer mobilen Surface Duo 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft annonserte i går kveld Surface Duo 2, en foldbar mobiltelefon med to 5,8-tommers PixelSense Fusion Displays som tilsammen utgjør en 8,3-tommers skjerm i tablet-størrelse. Android-enheten, som først og fremst er en telefon, er utformet med tanke på Xbox Cloud Gaming for at du skal kunne spille også på reisefot.

For å sørge for at du knirkefritt kan streame spill når du ikke er hjemme støtter Surface Duo 2 5G, og enheten har også et kamerahus med tre objektiver som kan spille inn 4K-video på begge skjermene. Alle Android-apper i Google Play Store støttes selvsagt (det er jo en Android-enhet) og den har til og med et praktisk notifikasjonsdisplay langs ryggraden som informerer deg om ting som ladestatus, innkommende samtaler og volumnivåer.

Surface Duo 2 slippes den 21. oktober 2021 og kommer til å koste $1499,99 (antakeligvis rundt 15.000 kroner i Norge). Ta en nærmere titt på den lekre enheten her.

Microsoft annonserer mobilen Surface Duo 2


Loading next content