Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Microsoft antyder at Halo 2-remaken er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var så sen som i går ettermiddag vi kunne rapportere om ytterligere tegn på at Halo 2 vil komme til Xbox One senere i år. Da Phil Spencer fra Microsoft ble stilt til veggs med spørsmål om dette faktisk stemmer på Twitter, benektet han det ikke, men skrev i stedet:

- Jeg blir aldri lei av spørsmål om hva som kommer. Jeg kan bare ikke svare hver gang, for vi trenger noen annonseringer ved ulike tilstelninger. Halo 2 er et bra spill...

Dette høres for Gamereactor ut som om Spencer halveis bekrefter at en Halo 2-remake er på vei. Kanskje det skal annonseres på GDC-messen neste måned?

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content