Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Microsoft tar med seg spillbar versjon av Crackdown 3 til X018

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklingen til Crackdown 3 har ikke akkurat gått knirkefritt - spillet ble påbegynt i 2014 og skulle egentlig utgis i 2016. Det skjedde jo ikke, og så langt er det ingen som har fått prøve seg på så mye som en demo en gang.

Spillet skal etter sigende lanseres på Den Store Lanseringsdagen, nemlig 22. februar (men tegn tyder på at spillet kanskje kommer ut i slutten av mars i stedet) og det virker som Microsoft mener alvor denne gangen. Takket være den offisielle Twitter-kontoen til Xbox Mexico, vet vi nå at Crackdown 3 er et av spillene som blir mulig å spille på X018 neste måned.

X018 er et Microsoft-arrangement for Xbox, og de har lovet store gjester, kunngjøringer og en masse spill man kan teste. Messa går av stabelen 10-11. november, som om en tre ukers tid burde vi vite en hel del mer om Crackdown 3 enn det vi gjør nå. Hvilke forventninger har du til spillet?

Crackdown 3
HQ

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content