Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War får gratis utvidelser

Høyere vanskelighetsgrad, bedre fotomodus, svikende venner og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I slutten av oktober kunne Monolith fortelle hva season pass-eiere får i Middle-earth: Shadow of War, og nå har tiden kommet for å avsløre hva alle andre vil få også.

Det viser seg nemlig at vi får flere gratis oppdateringer også. Allerede neste tirsdag kommer den uendelige Shadow Wars-modusen Endless Siege hvor vi må beskytte festningene våre fra Sauron sitt forsøk på å ta dem tilbake. Samme dag kommer det noe de enkelt nok kaller Rebellion. Denne beskriver som "Knus de rebelske orkene og uruk-ene i hæren din når de prøver å undergrave The Bright Lord". Her høres det altså ut som om noen av kompisene våre vil skifte side oftere enn vanlig. Med slike svikere er det kanskje greit å ha bildebevis av at du dreper dem for andre som vurderer å skifte side. Derfor vil også fotomodusen i spillet oppgraderes med nye filtere, rammer og teksturer.

Så, i desember, får vi virkelig testet ferdighetene våre. Den 5. desember Online Fight Pits. Som navnet tilsier vil denne la oss utforde andre spillere sine orker, Overlord mot Overlord, i arenaen. Her skal vinneren visstnok belønnes med noe av det beste utstyret og oppgraderingene som finnes i spillet. Om du ikke er interessert i onlinedelen kan du i stedet vente til 12. desember. Da kommer det en ny vanskelighetsgrad kalt Brutal hvor vi "ikke får en andre sjanse". Kan det være at dette faktisk gjør spillet til perma-death? Tiden vil vise.

Vil du prøve ut noe av dette?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content