Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War fjerner mikrotransaksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2017 vil nok ikke bare huskes som et av de beste spillårene noen sinne, for mot høsten begynte virkelig debatten om mikrotransaksjoner og lootbokser å bygge seg opp også. Akkurat når debatten hetet seg opp er vanskelig å si, men man kan vel si at Middle-earth: Shadow of War og Forza Motorsport 7 i alle fall skrudde opp varmen litt før alt eksploderte med Star Wars Battlefront II. Sistnevnte valgte å fjerne sine mikrotransaksjoner lynraskt etter lansering, og nå er det faktisk førstnevnte sin tur også.

Utviklerne hos Monolith kan nemlig fortelle at de har bestemt seg for å fjerne mikrotransaksjoner fra Middle-earth: Shadow of War. En av grunnene til dette er at flere spillere mener at muligheten til å kjøpe nye orker i spillet ødelegger mye av poenget og underholdningen med Nemesis-systemet. Derfor vil de fjerne både Gold, War Chests og markedet generelt fra spillet. Muligheten til å kjøpe gull vil fjernes allerede 8. mai, mens de tre systemene vil fjernes helt den 17. juli slik at vi får tid til å bruke det vi har.

Dette er ikke det eneste som vil endres i kommende oppdatering heller. Shadow Wars-delen vil endres slik at den byr på mer historie og bedre oppbygning. I tillegg skal det komme nye skins, ferdigheter, oppgraderinger av utstyrssystemet og mer, så her høres det ut som om spillet vil kunne bli ganske annerledes. Vi får se om disse antakelsene stemmer når vi før flere detaljer senere.

Hva synes du om at de fjerner muligheten til å kjøpe følgere?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content