Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War-orker går helt 300

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De spartanske krigerne var kjente for å være noen av verdens mest brutale og effektive. Mange hevder at innbyggerne i den greske polisen nærmest levde for å slåss, mens alt det andre bare var tidsfordriv. Det kan uansett virke som om disse har hatt det hyggelig med noen orker også, for en av orke-gruppene i Middle-earth: Shadow of War har uten tvil arvet en ting eller to fra dem.

Warmonger-orkene i spillet lever nemlig opp til navnet sitt. Denne gruppen er bare ute etter å slåss, og bruker en del taktikker andre orker ikke har, derilblant å samle seg for å lage en "ugjennomtrengelig vegg" av skjold. Om en av disse orkene ikke roper "This is Mordor!" i trynet på meg før de dreper meg blir jeg ærlig talt skuffa.

HQ
Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content