Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War-utvidelsen får varmende trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Middle-earth: Shadow of War sin The Desolation of Mordor-utvidelse slippes førstkommende tirsdag, og der skal vi som kjent ikke spille som Talion. I stedet trer vi inn i skoene til Baranor, kapteinen av Minas Ithil. Det var i hovedsak alt vi visste til nå, men i dag kan Warner Bros. løfte litt mer på sløret.

Vi har nemlig fått en ny trailer som viser frem en av de filmatiske sekvensene i The Desolation of Mordor. Her får vi se hvordan det går når Baranor søker hjelp fra en gammel kjenning etter hendelsene i den originale historien. Denne får det helt klart til å virke som om humoren fortsatt er på plass denne gangen, samtidig som det skal bli interessant å se hvordan det blir å kontrollere Baranor.

HQ
Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content