Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Mike Sepso: - Overwatch League er vår fremtidige esportmodell

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League er selvsagt på alles lepper i esportens verden for tiden, og vi tok en prat med Activisions Mike Sepso på Gamelab for å diskutere dette og resten av esportplanene til Activision Blizzard. Han kunne fortelle at det de gjør med Overwatch League vil bli den nye modellen for selskapet:

"Well last year I think if you remember I talked a lot about having to try to help create a more stable and commercially successful infrastructure in the esports ecosystem, and this year was more of a follow up on that because obviously a lot's happened in the last year. You know, specifically, launching the Overwatch League has been a real focus for everyone at Activision Blizzard and MLG, and I think that is... what we will launch later this year is kind of our model for the future of esports."

Det gjenstår å se hvor godt modellen vil fungere, og om andre vil gjøre det samme, men de har i hvert fall troen på at dette er en bærekraftig måte å satse på esport.

HQ
Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content