Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft har 140 millioner månedlige spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det snakkes ikke mye om Minecraft lenger, men det betyr ikke at folk har sluttet å spille det. Tvert i mot, faktisk.

Under Microsofts kvartalsrapport sent i går ble det avslørt at det nå har nesten 140 milllioner månedlige aktive spillere. Det er hele 30 prosent mer enn samme periode i fjor, og viser dermed en ganske forbløffende vekst for et så gammelt og allerede populært spill.

Det ble også avslørt at tillegg og mods er utrolig populært i Minecraft med mer enn en milliard nedlastninger fra communityet. Dette har ført til at skaperne av disse har tjent totalt 350 millioner dollar. Spiller du selv Minecraft for tiden?

Minecraft

Takk, Windows Central

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...

0
Angry Birds inntar Minecraft

Angry Birds inntar Minecraft

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Mojang er ikke fremmed for å inkludere andre franchiser i sandkassen sin. Siden utgivelsen i 2011 har vi møtt både Sonic, Roblox og til og med PUBG. Nå har det...Loading next content