Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Minecraft RTX med MSI

Vi undersøker MSIs forskjellige RTX-konfigurasjoner, og finner ut av hvordan det påvirker Minecraft.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Minecraft får veldig snart Ray Tracing-støtte, og det betyr at denne ellers kantede verdenen plutselig blir belyst på en helt annerledes måte. Ja, et av verdens mest populære spill støtter snart denne tidligere restriktive teknologien.

Vi ønsker å fortelle deg mer presis hvordan spillet fungerer med RTX aktivert, og hvilke konfigurasjoner du kan undersøke nærmere, hvis du ønsker å oppgradere din computer for å være klar når oppdateringen ankommer.

Derfor har vi inngått et samarbeid med MSI, som har igangsatt et større Ray Tracing-initiativ sammen med de største PC-byggerne i Norden. De har lansert en rekke gaming-PCer, som er klare til gaming fra sterten av, så du kan bruke all din energi på selve spillet.

Nedenfor sjekker vi ut disse PCene, samt hvilke individuelle komponenter som gjør Ray Tracing mulig.

HQ
Minecraft

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...

0
Angry Birds inntar Minecraft

Angry Birds inntar Minecraft

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Mojang er ikke fremmed for å inkludere andre franchiser i sandkassen sin. Siden utgivelsen i 2011 har vi møtt både Sonic, Roblox og til og med PUBG. Nå har det...Loading next content