Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft-spiller gjenskaper Super Nintendo World i spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Super Nintendo World kun tilgjengelig i Japan foreløpig, kan vi bare drømme om å besøke denne parken i nærmeste fremtid, siden den fordømte pandemien hindrer oss i å reise utenlands. Det er selvfølgelig skuffende, men Minecraft-spilleren Dippy22 jobber med å sette sammen en fullstørrelses gjenskapelse av parken i det populære spillet. Så langt har 45% av parken blitt bygget, og vi er mektig imponert over resultatene foreløpig etter å ha sett på skjermbildene.

Parken er enda ikke åpen i Japan, men Dippy22 har brukt den virtuelle omvisningen fra den offisielle nettsiden som referanse. Ta en titt på bildene nedenfor.

MinecraftMinecraft
Minecraft

Takk, VG247

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content