Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

MNM Gaming er klare for 2022 Six Invitational

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2022 Six Invitational-turneringen nærmer seg med stormskritt, og med det har Ubisoft avholdt diverse regionsbaserte kvalifikasjonsrunder for å finne ut av hvilke lag som skal konkurrere i Sverige.

Forrige helg var det Europas tur til å finne det siste laget, og her skulle Team Vitality, Team Secret, Cowana Gaming og NMN Gaming alle konkurrere om den siste plassen. Etter to dager med intense kamper endte det med å være MNM Gaming som tok plassen.

De tapte faktisk første kamp mot Cowana Gaming, og endte i en lavere bracket, men de kjempet seg frem og slo Cowana 3-2 for å få plassen den 20. februar.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content