Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Moon og Fly kommer til Gen.G sitt League of Legends-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke akkurat gått lang tid siden KSV Esports skiftet navn til Gen.G Esports for å blant annet vise at de ville fremheve at selskapet nå virkelig satser på kvalitet, og nå er de klare for å ta noen flere steg.

Gen. G har nemlig signert Moon 'Mong' Chang-Min og Song 'Fly' Yong-jun til å spille på selskapets League of Legends-lag. Dette gjør de allerede nå for å gjøre dem klare for 2018 LoL Champions Korea sin sommersesong og 2018 LoL World Championship. I pressemeldingen står det at dette bare er starten, for disse to ble valgt ut siden Gen. G ønsker å satse på unge spillere med stort potensiale som kan lære av veteranene på laget. Det skader ikke at disse to er kjent for å være fleksible spillertyper heller, så dette kan vise seg å være to meget gode signeringer.

Mong spilte tidligere for BPZ i lagets tredjeplass på 2017 Challenge Korea Spring-turneringen, mens Fly var i KT Rolster.

League of Legends
Photo: Gen.G

Relaterte teksterLoading next content