Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 for Switch ser forferdelig ut og kjøpere krever pengene tilbake

Sammenlignet med de andre versjonene av spillet er det som natt og dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har nettopp sett lanseringen av Mortal Kombat 1, det siste i Ed Boons hypervoldelige kampspill, og hvis du har en PlayStation 5 eller Xbox Series, kan du forvente deg massevis av høyoppløst, blodig blod og velstrukturerte avkappede kroppsdeler.

Men hvis du har en Nintendo Switch under TV-en hjemme, bør du kanskje vurdere kjøpet ditt litt nøyere, for å dømme etter videoene og stillbildene som er lagt ut fra den versjonen av Mortal Kombat 1, er ikke alt som det skal være.

Det er selvfølgelig imponerende at spillet i det hele tatt er tilgjengelig for konsollen, men med tanke på at det koster like mye som de andre plattformene, 70 dollar, burde vi kunne forvente mer.

Mortal Kombat 1 For Nintendo Switch ser helt elendig ut, og fans som har kjøpt spillet til konsollen er nå skikkelig sinte. Mange krever pengene tilbake, og nedenfor finner du en håndfull av de mange kommentarene som har dukket opp på nettet.

Hvilken versjon av spillet vil du kjøpe?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content