Norsk
Gamereactor
esports
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 er utviklet med esport i tankene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en masse rykter og spekulasjoner ble endelig det nye Mortal Kombat-spillet avduket på The Game Awards i forrige uke, til glede for alle slåssespill-fans verden over. Men nå virker som esport-fansen også har noe å glede seg til.

I en oppføring fra GameStop Italy står det nemlig at spillet har en "strong multiplayer component, entirely oriented towards the esports". Store ord, spesielt siden spillet er "entirely" fokusert på konkurransesiden av ting, så hvis det stemmer virker det som Netherrealm Studios har hatt Fighting Game Community (FGC) i tankene da de laget spillet.

Mortal Kombat X har allerede hatt ganske mye suksess innenfor esport, det samme har Injustice 2, men ingen av dem har nådd samme høyder som Street Fighter V, så kanskje dette er et forsøk på å sørge for at Mortal Kombat 11 havner blant de beste når det kommer til slåssespill. De kommer garantert til å sikte seg inn mot større turnering som Evo, og forhåpentligvis arrangerer de sine egne turneringer etter hvert også.

Synes du Mortal Kombat fungerer som esport?

Mortal Kombat 11

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Netherrealm Studios leverer atter en gang et solid Mortal Kombat-spill fylt med det serien er kjent for, brutalitet.Loading next content