Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 12

Mortal Kombat 12 avdukes tidligst i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Like før Evo gjorde Netherrealm Studios-grunnleggeren Ed Boon det klart at de ikke kom til å annonsere et nytt Mortal Kombat under turneringen, noe som selvsagt bare fikk enda flere til å tro at et nytt spill vil bekreftes når serien fyller 30 år på lørdag. Også dette kan du tydeligvis bare glemme.

For Boon forteller at Netherrealm utelukkende vil fokusere på å feire Mortal Kombat sine 30 år denne uken, og at studioet derfor ikke kommer til å annonsere sitt neste spill denne perioden. Derfor regner jeg med at Mortal Kombat 12 eller hva det nå enn er utviklerne lager i disse dager tidligst annonseres på The Game Awards natt til den 9. desember. Det var tross alt der de viste frem Mortal Kombat 11 for første gang i 2018, så det forundrer meg ikke om de følger samme oppskrift denne gangen.

Mortal Kombat 12

Relaterte tekster

0
Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter overgangen til Warner Bros. har det gått to år mellom hvert nye spill fra Mortal Kombat- og Injustice-skaperne i Netherrealm Studios, så siden Mortal Kombat 11 kom...Loading next content