Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 12

Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 nærmer seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spekulasjonene om hva Netherrealm lager i disse dager har nærmest gått siden lanseringen av Mortal Kombat 11. De mest åpenbare har selvsagt vært Mortal Kombat 12 og Injustice 3, men det har også gått rykter om et Marvel-spill og litt annet. Nå kan vi tydeligvis stryke sistnevnte fra listen.

Netherrealm Studios-lederen Ed Boon bestemte seg nemlig for å være ganske ærlig og åpen da en person spurte om det var mulig å få et hint om studioets neste spill på Twitter med dette enkle svaret:

"I3 eller MK12"

Boon gjør det altså fullstendig klart at det er Injustice 3 eller Mortal Kombat 12 som muligens avsløres natt til 9. desember.

Mortal Kombat 12

Relaterte tekster

0
Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter overgangen til Warner Bros. har det gått to år mellom hvert nye spill fra Mortal Kombat- og Injustice-skaperne i Netherrealm Studios, så siden Mortal Kombat 11 kom...Loading next content