Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 12 teller ned til avduking

Netherrealm Studios fortsetter å pirre nysgjerrigheten til fansen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lang tid med hinting fra Ed Boon og Netherrealm Studios startet de mai ved å gjøre det fullstendig klart at avdukingen av Mortal Kombat 12 nærmer seg. Nå er den enda nærmere.

Den offisielle Twitter-kontoen for Mortal Kombat-franchisen delte et innlegg som lyder "Det er nesten tid. #MortalKombat", og det inkluderer en klokke teller oppover. De fleste som ser videoen holder nok litt pusten når viseren nærmer seg 12, noe som faktisk ikke skjer. Bare for å trolle oss, eller muligens indikere at universet nærmest starter på nytt etter hendelsene i Mortal Kombat 11, hopper viseren over 12 og går rett til 1.

Hva tror du dette betyr?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content