Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 12 varmer opp til trailer

Virker som om vi nærmer oss den skikkelige avdukingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av de talentfulle utviklerne i Netherrealm skjulte ikke akkurat skuffelsen sin da Warner Bros. bestemte seg for å kunngjøre Mortal Kombat 12 på en av de minst spennende måtene noensinne, men i det minste virker det som om vi nærmer oss den skikkelige avsløringen.

Fordi studioet har gitt ut en video der det takker for at vi har støttet Mortal Kombat i 30 år, for det første spillet ble utgitt i arkader tilbake i 1992 før det kom til konsoller året etter. Ikke akkurat noe som får hjertet til å pumpe ...frem til slutten når Ed Boon takker ved å si at det kommer mer og deretter viser en teasertrailer som i nærmest bekrefter det åpenbare: at Mortal Kombat 12 vil fortsette der Mortal Kombat 11s tidsmanipulerende historie slapp.

Dette på en dato uten betydning for franchisen, så det virker som om Netherrealm gjør seg klar til å vise oss hva vi har ventet på.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content