Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Motive Iron Man

Motive har begynt arbeidet med Iron Man-spillet

Det ser ut til at det neste prosjektet fra Dead Space Remake-utvikleren har startet produksjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en Reddit AMA avslører EA Motive at det faktisk har begynt å jobbe med sitt kommende Iron Man-spill.

Iron Man-spillet ble annonsert i fjor, og er et av flere Marvel-prosjekter som skal utgis av EA, sammen med et Captain America og Black Panther-spill skrevet av Amy Hennig.

I Reddit AMA-en sier Motive "vi har et fantastisk team hos Motive som har begynt å jobbe med Iron Man, og du kan være trygg på at det er i gode hender!" Dette iindikerer sterkt at arbeidet med spillet har begynt.

Imidlertid er det fortsatt sannsynlig at arbeidet med Iron Man-spillet er i sine tidlige stadier, så vi holder ikke pusten for noen form for trailere eller gameplay som kommer vår vei snart.

EA Motive Iron Man

Relaterte tekster

0
EA bekrefter nytt Iron Man

EA bekrefter nytt Iron Man

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Omtrent samtidig som ryktene om et Black Panther-spill fra Electronic Arts dukket opp tok ryktene om et Iron Man fra samme utgiver fyr igjen. Derfor håpet mange å se...Loading next content