Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mouse

Mouse ser ut som Mikke Mus' svar på førstepersons Cuphead

Ta en titt på en trailer som helt sikkert vil overraske deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Husker du første gang du så det fantastiske Cuphead? Mest sannsynlig, for ekstremt få spill har en slik presentasjon. Fumi Games har tydeligvis blitt inspirert av dette, for de bestemte seg for å lage Mouse, et førstepersons skytespill med samme stil.

Så hvordan ser dette ut? Vi har nå fått en veldig tidlig trailer som bare har helt grunnleggende omgivelser, men som fremdeles viser noen strålende animasjoner med groovy jazz og veldig kult design som du kan sjekke ut lenger nede. Dette er det offisielle sammendraget hentet fra Steam-siden:

"Bli med privatdetektiv John Mouston i Mouse, et gritty, jazz-drevet skytespill. Kjemp deg gjennom en korrupt by full av skurker og farer med flammende våpen og en retro rubber hose-animasjonsstil. Inspirert av klassiske FPS- og noir-filmer er Mouse det eksplosive skytespillet du har ventet på."

Mouse har ikke en utgivelsesdato ennå, men bekreftede formater er PC og "alle konsoller". Noe å se frem til, forhåpentligvis.

HQ
Mouse
MouseMouse

Relaterte teksterLoading next content