Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

MrBeast er forpliktet til å kjøpe et League of Legends-lag

Den enormt populære innholdsskaperen bekreftet intensjonene sine under Worlds i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens stjernen i Worlds 2022 uten tvil var kampen mellom DRX og T1, var et øyeblikk som fanget oppmerksomheten til mange fans da Jimmy "MrBeast" Donaldson dukket opp på kringkastingsbordet for arrangementet for å chatte med kringkastingsteamet.

Under den opptredenen ble den enormt populære innholdsskaperen spurt om det å komme inn i den konkurrerende League of Legends-scenen noen gang var noe han ville være interessert i, og MrBeast ga et ganske bekreftende svar.

"Vel, ja ... 100%. Spørsmålet er mer når, sier MrBeast. – Hvis vi gjør det, vil jeg ha et lag som kommer seg til et stadium som dette. Vi må få de riktige brikkene på plass før vi trekker i avtrekkeren.

Han kvitterte med: "Det kan være et år eller to, men ja, 100%."

Så der har vi det, i fremtiden MrBeast tar sikte på å bli eier av et League of Legends-lag, og etter tingenes utseende, en i den nordamerikanske ligaen, League of Legends Championship Series (LCS).

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content