Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

Msdossary stakk av med seieren i FUT Champions Cup December

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga som var ble det konkurrert i FIFA 19 på Gfinity Arena i London, som også var vertskap for FUT Champions Cup December, hvor Rogue-spilleren Mosaad 'Msdossary' Aldossary stakk av med seieren, samt et trofé, $40 000 og 1500 poeng.

Dette er bare ett av mange trofeér Msdossary har sikret seg i det siste, og denne seieren gjør ham definitivt til en av de beste FIFA-konkurrentene der ut. Han får selskap av Donovan 'F2Tekkz' Hunt, som han møtte i Xbox-finalen i helga, og som også vant FIFA-konkurransen i Bucureşti for noen uker siden. Hvordan tror du de kommer til å greie seg til neste år?

FIFA 19
Photo: Gfinity

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content