Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023: SK Telecom T1 v Bilibili Gaming-serien oppsummering

Det var en kamp mellom LCK og LPLs andre frø i taperens brakettfinale i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var et sammenstøt av stiler i MSI taperens brakettfinale i dag, da den aggressive lagkampstilen til LPL's andre frø, Bilibili Gaming, tok på seg LCK's mestere av makrospill, SK Telecom T1.

Kamp 1 (BLG seier)
BLG: Jax; Viego; Annie; Zeri; Lulu
T1: Gragas; Wukong; Lissandra; Xayah; Rakan

Spillet så i utgangspunktet lovende ut for T1, med trefninger som brøt ut over hele kartet i de tidlige stadiene, men målene gikk oftere enn ikke. I midten av spillet begynte Elk å akselerere på grunn av mengden drap BLG hadde kanalisert inn i ADC, og lagkamp i de senere stadiene av spillet ble en vanskelig oppgave. Xun hadde også bygget en betydelig ledelse over Oner, og var i stand til å bruke Viegos mobilitet til å finne konsistente og kreative flanker i lagkamper. Begge lagene spilte tungt for Dragons, men Ocean Soul ble hevdet av Oner med en godt timet stjele. Et overivrig press etter å ha konvertert denne fordelen til en Baron buff var T1's undergang, men som et sjokk trippel drap for Elk var akkurat nok for BLG å rive inn i T1's nexus.

Spill 2 (BLG seier)
T1: Kennen; Maokai; Jayce; Aphelios; Nautilus
BLG: Sion; Slektning; Sylas; Jinx; Lulu

En tidlig femmannsinvasjon satte BLG opp for suksess i spill to, og satte Xun og Elk foran sine kolleger. Overaggresjon fra BLG ble straffet av T1, spesielt fra Xun og Yagao, men stabling av drager betydde at virkningen av eventuelle feil var begrenset, og til og med Bin var i stand til å komme tilbake i spillet og solo drepe Zeus etter et tidlig baneunderskudd. Inn i det sene spillet følte BLG seg godt i kontroll til tross for en jevn gulltilstand i spillet, og T1's manglende kapitalisering på BLG splitting mellom Baron og Dragon Soul kjøpte Xun nok tid til å gi dødsstøtet til deres håp om å vinne dette spillet med et ess sikret rundt Baron, selve målet, og T1's base i filler i hendene på BLG.

Spill 3 (T1 seier)
T1: Jax; Kha'Zix; K'Sante; Xayah; Rakan
BLG: Gwen; Slektning; Galio; Zeri; Lulu

I løpet av laningfasen byttet Yagao og Bin motstandere, men T1 kom fortsatt bedre ut i tidlige handler. En tidlig stjeling av Dragon av Oner satte tonen for T1, som stablet dem ubarmhjertig og acing BLG rundt dragegropa da de hevdet Soul Point. Mountain Soul ble sikret rent for T1, og ble omgjort til en Baron buff. Å utnytte press var navnet på spillet, og med BLG's base under trussel T1 var i stand til å ta Elder Dragon og Baron buffs samtidig og slite ned BLG's base og medlemmer for seieren for å komme tilbake i serien.

Spill 4 (BLG seier)
BLG: Fiora; Kha'Zix; Nautilus; Zeri; Lulu
T1: Jax; Wukong; Ahri; Xayah; Rakan

En aggressiv start på spillet for begge lagene så til slutt BLG trekke seg foran, etter at en counter gank ga Xun to drap og sikret den første dragen i deres favør. Xun var overalt på kartet, og BLG som helhet tunnelsynte på en en-fire spillestil, og stablet drager mens Bin skalerte og splittet presset. Ting virket umulig for T1 etter at Infernal Soul gikk til fordel for deres motstand, men de klarte å klø en rute tilbake i spillet da de sikret Elder Dragon. BLG viste en sjelden visning av tålmodighet, ventet ut av dette vinduet og holdt skaden på et minimum. Presset var tilbake i BLG's favør da de sikret baronen, og en desperat kamp rundt den andre Elder Dragon førte til at T1 ble aced og tapte serien tre til en.

I morgen skal de stigende underdogene Bilibili Gaming møte JD Gaming - laget som står på toppen av sin hjemregion, Kinas LPL. Vil deres momentum og aggressive lagkamp gjøre det mulig for dem å fullføre Askepott-historien og løfte MSI 2023-trofeet? Vi gir deg all actionen direkte fra Copper Box Arena i morgen.

League of Legends
Riot Games

Relaterte teksterLoading next content