Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Time At Portia

My Time At Portia ser ut som kjærlighetsbarnet til Stardew Valley og Animal Crossing

Den nye sosiale simulatoren kommer til Nintendo Switch, PS4, og Xbox One senere i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kinesiske My Time At Portia er en sosial simulator med en rollespillvri, som henter inspirasjon fra spill som Stardew Valley og Animal Crossing. Spillet samlet inn nesten 150 000 dollar på Kickstarter-kampanjen sin, og kan nå prøvespilles via Steam Early Access. . Den ferdige versjonen kommer også ut på konsoll, og det skal etter sigende skje i løpet av høsten.

My Time At Portia kombinerer elementer fra spillene nevnt ovenfor og Harvest Moon, men kan skilte med full 3D og mer bevegelsesfrihet. Det hele begynner med at du må fikse verkstedet til familien din, slik at du kan mekke ting for å gjøre beboerne i Portia glade. Men det å mekke ting krever så klart ressurser, og de er tilknyttet gårdsdrift, gruvedrift osv. Hiv litt kamp og levling inn i miksen, og du får et spill som minner om de gode gamle spillene til Rune Factory.

I likhet med Animal Crossing kan du innrede hjemmet ditt, lage mat, dra på fisketur og snakke med naboene dine. Høres jo riktig så koselig ut!

Ta en titt på traileren og skjermbildene for å se om det er like koselig som det høres ut.

HQ
My Time At Portia
My Time At PortiaMy Time At PortiaMy Time At Portia
My Time At Portia
My Time At PortiaMy Time At Portia
My Time At PortiaMy Time At PortiaMy Time At PortiaMy Time At Portia
My Time At PortiaMy Time At PortiaMy Time At Portia

Relaterte tekster

0
My Time At PortiaScore

My Time At Portia

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Har du alltid hatt en Byggmester Bob eller Snekker Andersen i deg, men stinker i sløyd? Da er My Time At Portia du trenger for å vise hva som bor i deg!

0
My Time At Portia er gratis på PC

My Time At Portia er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå er det under en uke igjen av Epic Games sin julekampanje hvor de gir bort et spill hver dag på butikken sin, og i dag kan fans av rollespill og simulasjon være...Loading next content