Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Nå kan du kjøpe manuset til Spider-Man

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spider-Man ble raskt det mestselgende PlayStation 4-eksklusive spillet per dags dato, og det viser seg at de aller fleste liker spillet veldig godt. Når noen elsker en film eller tv-serie hender det at de har lyst på noe spesielt fra produktet hjemme. Nå kan du få noe overraskende fra Insomniac Games' storspill også.

Studioet har lagt ut det som oppklarende nok heter Marvel's Spider-Man Script Book for forhåndsbestilling på Amazon. Som du kanskje forstår vil denne boken inneholde manuset til spillet. I tillegg inneholder den ifølge beskrivelsen en rekke konseptbilder fra produksjonsprosessen. Selve lanseringen vil være den 11. februar neste år, så da har du ti dager med boken før et av spillene noen tror kan slå Spider-Man lanseres; The Last of Us: Part II.

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content