Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Nå kan du spille en demo av Yoku's Island Express helt gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det supersjarmerende indiespillet Yoku's Island Express kom ut til PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch den 29. mai. Pressemeldingen beskriver spillet som "open-world metroidvania pinball platform adventure game". Odd Karsten lot seg sjarmere av den lille gjødselbillen, og du kan lese nøyaktig hva han syntes her.

Spillet er utviklet av svenske Villa Gorilla og utgitt av Team17, og nå har de sluppet en gratis demo av spillet på Xbox Store, Playstation Store, Nintendo eShop og Steam. Hvis du ikke har spilt det ennå anbefaler vi at du bruker litt av helga di på å teste demoen.

Har du spilt Yoku's Island Express? Hva synes du?

HQ
Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content