Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect Trilogy

Nå kommer Mass Effect 1 til PS3

Bioware annonserer Mass Effect Trilogy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har tatt mange år, men nå skal endelig det første Mass Effect-spillet slippes til Playstation 3. Både i en frittstående digital utgave i Playstation Store, og som en del av samlepakken Mass Effect Trilogy, som Bioware annonserte i går kveld.

Som navnet antyder vil Mass Effect Trilogy inneholde alle de tre spillene i Commander Shepards saga, og ved siden av Playstation 3-utgaven skal pakken også slippes til PC og Xbox 360.

Når det gjelder lanseringsdatoen er denne satt til den 8. november her i Norge, men dette gjelder dog bare for PC- og 360-versjonene. Datoen for PS3-versjonen er nemlig ikke klar enda.

Ved siden av Trilogy-lanseringen planlegger Bioware også noe de kaller N7 Day, som blir beskrevet som en årlig markering av Mass Effect-seriens fødselsdag den 7. november.

N7 Day vil bestå av en rekke forskjellige hendelser både i og utenfor spillene, som alle har til hensikt å feire den store dagen. Videre informasjon om opplegget vil bli kunngjort på de offisielle Mass Effect-sidene.

Mass Effect Trilogy
Klikk for større bilde.

Relaterte teksterLoading next content