Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Inversion

Namco annonserer Inversion

Gravitasjonseventyr fra Saber

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Namco har annonsert et nytt spill som heter Inversion. Et actioneventyr med tredjepersons synsvinkel der man ved hjelp av et gravitasjonsvåpen skal kjempe mot en mystisk fienderase kalt Lutadore. Våpenet brukes til å løse oppgaver og angripe, og spillet skal oppfordre til kreativ bruk av våpenets krefter.

Den 28 år gamle politimannen Davis Russel er hovedpersonen, sammen med sin kompis Leo Delgado. Ungen til Russel har forsvunnet i en by som sliter med gravitasjonsproblemet, og oppdraget til vår helt går dermed ut på å lete etter ham.

De første bildene fra spillet kan du se under her.

Inversion
Som synes har de båda protagonisterna Davis och Leo fått tips om senaste spelmode av inga andra än Chris Redfield (Resident Evil 5) och Nathan Drake (Uncharted 2).
Inversion
Inversion
Inversion
Inversion
Inversion
Inversion
Inversion

Relaterte tekster

6
InversionScore

Inversion

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Utviklerne bak Timeshift har brukt kopimaskinen for å skape et nytt spill med navn Inversion. Richard har satt karakter på tyngdekraftsflørten...Loading next content