Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Når begynner "ikke-E3"-programmene?

Er du klar for Summer of Gaming?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert husker, er det ikke noe E3 i år etter at arrangementet ble avlyst i mars. Men selv uten selve E3-messen holder de fleste av de store spillselskapene som pleide å være partnere på messen, fortsatt sine pressekonferanser og showcaser, som har fått fellesbetegnelsen "ikke-E3".

Så når begynner dette? I dag med Meta Quest Gaming Showcase som begynner kl. 19:00, og deretter følger nesten 20 arrangementer, hvorav det siste finner sted 16. juni. Det kan være vanskelig å holde styr på alle disse og vite når de begynner i din tidssone, men heldigvis har Cheesemeister på Twitter stilt opp og laget en praktisk tidsplan.

Ta en titt på den nedenfor, for det er mange interessante arrangementer som du kanskje ikke er klar over, i tillegg til de største (Summer Games Fest 8. juni og Xbox Games Showcase 11. juni) - og hver eneste av dem vil ha minst én eller annen overraskende kunngjøring. Og vi kommer selvfølgelig til å dekke alt.

Når begynner "ikke-E3"-programmene?


Loading next content