Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Natus Vincere kåret til PGL Major-mestere igjen

Laget slo FaZe Clan og vant turneringen i København i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første Counter-Strike 2 Major er i boks. Til tross for at det har blitt spilt en rekke arrangementer på Valve siden debuten, var den første offisielle Major for spillet PGL Major Copenhagen, der 24 lag kjempet om en del av premiepotten på 1,25 millioner dollar, og som ble avsluttet 1. påskedag.

Med det arrangementet i boks har vi en seierherre å rapportere om, og denne æren går til Natus Vincere, som etter en periode borte fra fjelltoppen, vender tilbake for å bli kalt PGL Major seierherre nok en gang (deres siste PGL Major -seier var PGL Major Stockholm tilbake i 2021).

Dette resultatet har ikke bare ført til at Natus Vincere tar med seg 500 000 dollar i premiepenger (mens andreplassen FaZe Clan får 170 000 dollar for innsatsen), ettersom laget nå har kvalifisert seg direkte til Esports World Cup i sommer og BLAST Premier World Final, som sannsynligvis vil bli arrangert i desember. Ingen dårlig uttelling for det ukrainske laget.

Counter-Strike 2

Relaterte tekster

0
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har fortsatt med å desarmere bomber, redde gisler og kjøpe obskøne mengder våpen i denne oppfølgeren til det klassiske spillet.Loading next content