Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

NaVi vant ESL One Cologne-trofeet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke vært særlig mange overraskelser i de siste esports-turneringene, så det var egentlig litt godt å se en underdog gå nesten helt til topps av Counter-Strike: Global Offensive-turneringen under ESL One Cologne.

Tilskuere fra hele verden fikk nemlig se at tyske BIG overraskende nok slo både Team Liquid, Renegades, MIBR, G2 Esports og FaZe Clan, mens de bare tapte mot Fnatic i gruppespillet. Dette tok dem helt til den store finalen. Der møtte de uheldigvis et veldig sterkt NaVi som hadde fått en dårlig start mot G2 Esports, men deretter vant mot Cloud9, Gambit, Fnatic, og Astralis på vei mot finalen. Laget var da i storform, og vant 3-1 over BIG, noe som betydde et nytt trofé å sette i skapet og 125,000 amerikanske dollar.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content