Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

NBA-stjernen Rick Fox interessert i å danne et Overwatch-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esport har blitt et fenomen både her hjemme og på den andre siden av Atlanterhavet, og vi ser stadig flere kjente og rike personer investere i ulike lag.

Den tidligere NBA-spilleren Rick Fox entret esportens verden i 2016 da han opprettet et eget lag til League of Legends, og nå ser det ut til at han har lyst til å utvide med Overwatch. På Twitter har han nemlig delt et bilde av seg selv ikledd klær med logoen til Overwatch League, sammen med følgende melding:

"What are you guys #watching?"

Følger du med på profesjonell Overwatch-spilling?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content