Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

NBK forlater CS:GO, bytter til Valorant

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hører ikke til sjeldenhetene at Counter-Strike: Global Offensive-spillere bytter over til Riots taktiske skytespill Valorant, da spillene krever noenlunde de samme ferdighetene. Nå har OG Esports' Nathan "NBK" Schmitt meddelt at han bytter til Valorant.

Beslutningen ble avslørt i et blogginnlegg fra OG som lyder: "After winning everything on Counter-Strike, Nathan "NBK" Schmitt made the courageous decision today to try the VALORANT adventure with the goal of adding shelves to an already overflowing trophy case."

NBK anses som en av de beste franske CS:GO-spillerne noensinne. Han har vært en del av spillets scene siden 2009 og har i den perioden tjent $830,000 i premiepenger. Bildet nedenfor gir også et godt bilde av hans mange triumfer i den esporten som han nå legger bak seg.

Counter-Strike: Global Offensive
OG Esports

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content