Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 23

Nederlands ManuBachoore er verdensmester i FIFAe World Cup 2023.

Han tok hjem brorparten av premiepotten på 1 million dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et par ukers konkurranse er de tre FIFAe-turneringene som ble arrangert på Gamers8-festivalen i Riyadh i Saudi-Arabia, nå avsluttet. Nå er den tredje og siste i rekken, FIFAe World Cup, avsluttet, og det betyr at vi nå har en vinner å snakke om.

Årets vinner ble ingen ringere enn nederlandske "ManuBachoore". Etter å ha klart å avverge de andre konkurrentene, kan han reise hjem med brorparten av premiepotten på 1 million dollar.

Turneringen var imidlertid ikke helt ukontroversiell, for under straffesparkkonkurransen ble det hevdet at spillerne fikk en konkurransefordel ved å se på den andre spillerens skjerm. FIFAe har siden tatt opp dette og avvist påstanden ved å si følgende:

"Etter en grundig gjennomgang av opptakene kan vi også bekrefte at ingen spillere fikk en konkurransefordel da motstanderlaget bare så på sin egen skjerm."

FIFAe-sesongen 2023 er dermed over, noe som betyr at neste gang vi ser en slik konkurranse, vil den sannsynligvis bli spilt på EA Sports FC 24 og på den nye plattformen EA Sports FC Pro.

FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content