Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback får nye biler, events og mer i morgen

Noe må du betale for, men mesteparten er gratis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke bare Star Wars Battlefront II Electronic Arts har fått tyn for i høst, for mottakelsen av Need for Speed Payback var ikke akkurat knallbra heller. Ghost Games har derfor endret på en del ting siden den gang, så da passer det godt å komme med mer innhold til bilspillet også.

Den første utvidelsen kommer i morgen, og vil i hovedsak fokusere på speedcross. Her får vi seksten nye eventer som fokuserer på speedcross. Dette er en modus hvor du kjører sammen med en datakontrollert bil for å se hvem som klarer å få høyest poengsum i de fire delene av konkurransen: drifting, hopp, hastighet og ødelegge ulike ting. Det blir ikke mulig å bruke alle typer biler i denne modusen, så vi får også to nye biler. De to helt nye bilene er Mini John Cooper Works Countryman og Infiniti Q60 S, samtidig som det også er mulig å bruke Nissan 350Z, Ford Focus RS og Dodge Charger. Alle som eier Deluxe-utgaven av spillet får denne modusen med på kjøpet, mens alle andre må betale for den.

Minien og Infiniten er ikke de eneste nye bilene vi får. Nå kommer det også noe som enkelt nok kalles "abandoned cars". Fra i morgen av vil det stadig gjemmes nye biler rundt omkring i Fortune Valley. Finner man disse vil det starte en politijakt som man må slippe unna. Klarer man dette vil bilen bli tilgjengelig for salg hos forhandlerne i spillet. Første bil ut er Mazda RX-7, men de neste ukene også Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR og BMW M3 Evolution II E30 plutselig dukke opp på noen bortgjemte plasser.

Speedlists får også en ny gren, nemlig Drift Runs. Disse fungerer som Drift Trial fra enspillerdelen. Her vil åtte spillere kunne konkurrere mot hverandre over ti ulike løp. Denne kommer gratis til alle.

På toppen av det hele vil spillet nå støtte Logitechs G29- og G920-ratt, samtidig som BMW M4 GTS, BMW M5, BMW X6M og BMW M2 får nye deler vi kan utstyre dem med.

Alt utenom Speedcrossen vil altså være gratis, og du kan se litt av hva som venter i traileren under.

Hva synes du om spillet?

HQ
Need for Speed Payback

Relaterte tekster

6
Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content