Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback får online free roaming

Atter en gang har Electronic Arts bestemte seg for å lytte til fansen etter mye mas.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Need for Speed Payback ble offentliggjort ga EA og Ghost Games ganske vage svar på om det ville være mulig å kjøre rundt i Fortune Valley med andre spillere. Det viste seg til slutt at grunnen til dette var at det bare ville være mulig å kjøre med andre mens man ventet på at lobbyer skulle fylles opp. Dette skuffet selvsagt veldig mange, og fortsatte bare å rette et negativt søkelys mot gigantutgiveren. Derfor er det ikke så rart at de har offentliggjort et ganske spesielt nyttårsforsett.

Nå kan de nemlig fortelle at Need for Speed Payback vil få online free roaming. Personlig ville jeg nok ikke akkurat jublet altfor høyt enda. Det eneste de ønsker å si er nemlig at dette vil komme med en gratis oppdatering "i løpet av 2018". Vi får altså ikke akkurat et nevneverdig lanseringsvindu å glede oss til, men må i stedet nøye oss med et tidsrom på 364 dager. Ja ja, endelig vet vi alle fall at det er på vei.

Need for Speed Payback

Relaterte tekster

Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content