Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback sin verden vist frem i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trenger ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå at bilene er det viktigste i et bilspill, men man skal heller ikke glemme viktigheten av omgivelsene man kjører rundt i. Akkurat dette ønsker Ghost Games å vise i dagens Need for Speed Payback-trailer.

Her får vi se hvordan de ulike områdene i Fortune Valley ser ut, og noen av tingene vi kan finne på i den åpne verdenen. Vi vil blant annet kunne møte på folk som har lyst til å dragrace, utfordre oss til å gjøre ulike stunt, eller få oss til å flykte fra politiet med noen verdifulle gjenstander. Når du ikke ønsker å presse gassen til bunns kan du også stikke innom en bilforhandler for å kjøpe nye biler og modifiseringerscrap, eller finne bortgjemte deler (som traileren hevder vil være noen av spillet sine beste). Nå får vi bare se om dette gir nok variasjon, eller om ting blir kjedelige etter hvert.

HQ
Need for Speed Payback

Relaterte tekster

6
Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content