Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Neste Rainbow Six Siege Major finner sted i Mexico

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at 2021 Six Invitational ble utsatt har Ubisoft jobbet med å få stablet en ny Rainbow Six: Siege-turnering på bena for å holde fansen fornøyd. Nå er sesongen snart tilbake i full sving, og vi har nettopp fått ny informasjon om den neste på Major-programmet.

Denne turneringen runder av sesongens andre fase, og den finner sted i Mexico fra 16. til 22. august. Vi har ennå ikke fått en konkret lokasjon, men det er sikkert at det vil bli spilt over LAN, og at det vil være strenge hygeniske retningslinjer.

"Our teams are hard at work finalizing event details, and we look forward to sharing more information about the city and venue soon," skriver Ubisoft.

Rainbow Six: Siege
Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content