Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Netflix sin Dragon's Dogma-serie starter i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars 2019 fortsatt Netflix en lang rekke spillrelaterte annonsering ved å kunngjøre at de jobbet på en animeserie basert på Dragon's Dogma, men vi har ikke hørt stort siden den gang. Heldigvis var ikke det en dårlig tegn denne gangen.

Netflix kan nemlig avsløre at Dragon's Dogma-serien den 17. september. Nå vil de ikke si mer enn det, men bildet alene får det til å virke som om seriens historie fortsatt vil være relativt lik spillet. Forhåpentligvis får vi noen trailere fremover som gir oss noen indikasjoner på hva som venter, og med tanke på suksessen med Castlevania og The Witcher er det lov å ha greie forventninger.

Dragon's Dogma
Dragon's DogmaDragon's DogmaDragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content